Diari Més

Sanitat

El Col·legi de Metges demana la destitució del gerent territorial de l'ICS

La corporació creu que les disculpes de Rafael Gràcia adreçades únicament als treballadors del CAP La Granja-Torreforta són insuficients

Un moment de la protesta.

La plantilla del CAP La Granja, en peu de guerra contra Gràcia i ComínOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta de Govern del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona ha acordat demanar la destitució del gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona, Rafael Gràcia. El gerent ha demanat disculpes als treballadors del CAP La Granja per les seves polèmiques declaracions, però la corporació considera que són «insuficients».

Rafael Gràcia va fer recentment unes declaracions publiques culpant al CAP La Granja de la mala gestió i de la situació actual, i on negava que els CAP de Tarragona estiguessin saturats. Davant aquestes afirmacions, el Col·legi de Metges va elaborar un escrit de resposta reclamant al gerent de l’ICS al Camp de Tarragona una rectificació. Tot i així, Gràcia només ha demanat disculpes als treballadors del CAP La Granja i la corporació creu que aquestes s’haurien de fer extensives a tots els facultatius.

Per aquest motiu, la Junta de Govern ha adreçat aquest matí una missiva a la directora de l’ICS sol·licitant la destitució immediata de Rafael Gràcia.

tracking