Diari Més

Educació

La URV no exigirà als graduats el B2 d'una llengua estrangera

La Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya va aprovar una moratòria de 4 anys per l'entrada en vigor d'aquest requisit

Un moment de les Proves d'Accés a la Universitat d'aquest 2017 al Campus Catalunya de la URV, que permetran als estudiants accedir als graus universitaris.

selectivitat, tribunal, Proves d'Accés a la Universitat (PAU), estudiant, prova, Universitat Rovira i Virgili (URV), alumneACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Rovira i Virgili no exigirà als estudiants que van iniciar un grau a partir del curs 2014-15 l'acreditació del nivell B2 d'una llengua estrangera per tal de poder aconseguir el títol universitari. Així ho informa la universitat tarragonina a través d'un comunicat als estudiants, després que laJunta del Consell Interuniversitari de Catalunya, on hi són presents tots els rectors de les universitats catalanes, acordés ajornar 4 anys l’entrada en vigor del requisit del B2 d’anglès (francès, italià o alemany) que estava previst per a les persones que van iniciar estudis el curs 2014-15.

Aquesta decisió es va prendre la setmana passada, després que la Junta comprovés, a través d’unes proves de nivell, que un percentatge important d’estudiants tenen coneixements d’idiomes insuficients per poder arribar al final del Grau amb el B2, malgrat detectar una lleugera millora respecte a les proves realitzades fa dos anys. Per aquest motiu, s’ha decidit donar més temps.La URV afegeix, al comunicat, que «en aquest acord s’estableix que per a aquells estudiants que hagin acreditat el nivell B2 es podrà incorporar al Suplement Europeu al Títol (SET) quan aquest es posi en funcionament».

La universitat clou el comunicat a la comunitat universitària amb el recordatori de l'exigència del nivell B1 d'una tercera llengua com a requisit per a titular-se a la URV.

tracking