Diari Més

Successos

Detenen un veí del Vendrell que va fugir d'un control dels Mossos a Tarragona

L'home, que conduïa sense carnet per haver perdut la llicència, va ser detingut al seu municipi dos dies després d'haver-se donat a la fuga

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eren prop de les 19h del passat 21 de juny quan el conductor d'un turisme de color blau va fugir, fent una accelerada i posant en perill els agents, d'un control que els Mossos d'Esquadra realitzaven a la Rambla Vella, segons informen fonts policials. En aquell moment els agents i el fugitiu van iniciar una persecució per la zona del Fortí de la Reina i el Passeig Marítim Rafael Casanova que va aixecar l'expectació dels vianants que hi havia a la zona. Tot i els esforços del cos policial, el conductor va aconseguir fugir a gran velocitat en direcció Via Augusta tot despistant als agents.

El cos policial, però, va poder identificar l'individu i el va localitzar dos dies després, el 23 de juny, al Vendrell, municipi del qual n'és veí. Es tracta d'un home de 28 anys i nacionalitat espanyola que conduia sense permís per haver perdut la vigència per pèrdua de punts. Els agents van arrestar l'individu per uns delictes de conducció sense permís, conducció temerària i per un delicte de resistència, desobediència i atemptat contra els agents de la autoritat. Els agents van instruir diligències al jove, les quals han quedat sense efecte a espera de la citació del jutge.

tracking