Diari Més

Societat

La Xarxa de Centres Cívics tanca la Primavera Cultural amb èxit

Una de les activitats estrella ha estat la proposta 'Del teu barri a l'antiga Roma', que s'ha realitzat per primer cop i ha comptat amb 200 participants

Imatge de la visita a la fàbrica

La Xarxa de Centres Cívics tanca la Primavera Cultural amb èxitAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Primavera Cultural de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona arriba a la seva fi després de més de 700 inscripcions i 23 monogràfics que han tingut una bona acollida per part de la ciutadania. Una de les activitats amb més èxit ha estat la 2ª edició del Sansacústic, uns concerts de microformat al Centre Cívic de Sant Salvador que va atraure a més de 180 assistents. Els artistes que el van protagonitzar van ser Makino, Génesis i Alba Vázquez, del barri de Sant Salvador i l’artista convidada Noaki.

Una altra de les activitats estrella de la temporada ha estat la primera edició de la proposta Del teu barri a l’Antiga Roma, que ha comptat amb 200 participants. Programada dins el Festival Tarraco Viva, s’han realitzat quatre sortides des dels diferents barris de Tarragona i a visitar la maqueta de Tarraco situada a l’Antiga Audiència, a més de poder escoltar la història de la ciutat de la mà de Magí Seritjol, director del festival.

També han gaudit d’èxit el recital Carme Sansa Diu i canta Maria Aurèlia Campany, que es va celebrar el 27 d’abril a l’Antic Ajuntament, organitzat conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili i la Casa de les Lletres; així com una visita i un tast a la Fàbrica de cerveses La Gardenia, Rosita.

Els Centres Cívics recuperaran la seva activitat al setembre, amb la nova programació de la Tardor 2017. Les inscripcions s’iniciaran a partir del dimecres 13 de setembre.

Imatge de l'activitat Carme

La Xarxa de Centres Cívics tanca la Primavera Cultural amb èxitAjuntament de Tarragona

tracking