Diari Més

Infraestructures

L'estructura metàl·lica de la passarel·la per accedir al Miracle es començarà a muntar dilluns

Els treballs es faran en horari nocturn per minimitzar l'afectació als usuaris de trànsit rodat del passeig matítim Rafael Casanova

Base d'una de les rampes de formigó que formen part del projecte de l'Autoritat Portuària.

passarel·la, Tarragona, platja, MiracleCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El muntatge del primer tram de l’estructura metàl·lica de la passarel·la que unirà la ciutat amb el mar des de la Baixada del Toro es realitzarà el proper dilluns 26 de juny. Els treballs es faran de nit per tal d’afectar el més mínim als usuaris de trànsit rodat del passeig marítim Rafael Casanova. D’aquesta manera, de les 22h del dilluns fins les 6h del dimarts es muntarà el primer tram de l’estructura metàl·lica, de de 31,255 metres de longitud, 3,072 metres d’ample i una altura de gairebé 1 metre.

Les obres de la passarel·la per accedir al Miracle segueixen el calendari previst. El projecte, que connectarà el centre de la ciutat amb el passeig marítim i la zona del Port de Tarragona, comptarà amb 300 metres de longitud i salvarà una alçada de 17 metres. El recorregut es podrà fer en aproximadament vint minuts.

La passarel·la està impulsada projectada i finançada pel Port de Tarragona amb la col·laboració del ministeri de Foment, ADIF i l’Ajuntament de Tarragona.

tracking