Diari Més

Tornen els 'Sopars sota els Focs' amb una festa solidària i un concert de swing

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) organitza la 8a edició de l'esdeveniment al Passeig de les Palmeres

Un moment de la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment, que ha tingut lloc aquest dimecres.

Tornen els 'Sopars sota els Focs' amb una festa solidària i un concert de swingMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vuitena edició de l'esdeveniment gastronòmic 'Sopars sota els Focs' torna a Tarragona del 27 de juny a l’1 de juliol. Organitzat per l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) al Passeig de les Palmeres, l'esdeveniment coincideix amb el Concurs de focs artificials celebrat a la ciutat.

El tret de sortida serà el dimarts 27 de juny amb la festa d’inauguració, que en aquesta ocasió tindrà un caire solidari amb el vermut Musugorri com a col·laborador especial. D'aquesta manera, la recaptació obtinguda amb la venda d’ampolles de vermut Musugorri es destinarà a una associació d’investigació de càncer infantil vinculada a l’Hospital Sant Joan de Déu. A partir de les 20 hores de la tarda, les cuines dels restaurants obriran per oferir 32 propostes gastronòmiques diferents en format de plats per 5 euros cadascun d’ells. A més, el mateix dimarts, per la compra de cada plat, es podrà adquirir el tiquet de la beguda per només 1 euro. La vetllada estarà amenitzada per l’exhibició de swing de l’associació TGN Swing.

Als ja veterans restaurants que hi participen (El Llagut, Quim Quima, Racó de l’Abat, Punt i a part i Entrecopes) s’hi suma el restaurant de cuina mexicana Frida, que oferirà una proposta gastronòmica típica d’aquest país. Els amants de la cervesa podran gaudir de l’Espai d’Estrella Damm, que aquest any amplia la seva carta oferint un total de 10 propostes. Aquells que ho prefereixin podran gaudir sota les estrelles de la proposta coctelera.

tracking