Diari Més

Medi Ambient

Rescaten una ovella i les seves cries recent nascudes en una riera de Tarragona

Un dels xais, que ja està fora de perill, es trobava deshidratat i podia morir per la calor

L'ovella i els dos xais recent nascuts es troben al Santuario Gaia, a Camprodon, fora de perill.

Rescaten una ovella i les seves cries recent nascudes en una riera de TarragonaFundación Santurario Gaia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Membres de la Fundació Santuario Gaia, entitat que promou el veganisme i es dedica a donar un espai als animals que han estat explotats, van traslladar-se el passat diumenge a Tarragona per rescatar una ovella i les seves cries. L’ovella es va localitzar en una riera sense identificació i amb dues cries recent nascudes que es trobaven en mal estat. El pitjor parat era el xai més petit, que estava deshidratat i podia morir per les altes temperatures de l’onada de calor.

Els voluntaris van traslladar-se fins a l’indret i van estabilitzar in situ a l’animal més petit, al qual li van injectar serum per aconseguir que sobrevisqués. Un cop estabilitzat, els voluntaris van tornar al Santuario Gaia, situat a Camprodon, amb les tres ovelles a qui han batejat com Encarna a la mare i Sheila i Saulo a les dues cries.

Un cop al Santuario Gaia, els dos voluntaris encarregats del rescat es van encarregar de cobrir totes les necessitats dels animals, tot donant-li el biberó al més petit, qui no es podia valer per ell mateix. Ahir dilluns la fundació informava a través del seu compte de Facebook que el petit Saulo ja està recuperat, ja mama per sí mateix de la mare i es troba fora de perill.

L'ovella i els dos xais recent nascuts es troben al Santuario Gaia, a Camprodon, fora de perill.

Rescaten una ovella i les seves cries recent nascudes en una riera de TarragonaFundación Santuario Gaia

tracking