Diari Més

Societat

Uns 150 alumnes de l'Institut Compte de Rius es graduen de l'FP Dual

Els alumnes, de la promoció 2015-2017, han cursat els ensenyaments d’Automatització i Robòtica Industrial, Disseny en Fabricació Mecànica, Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat i Química Industrial

Imatge d'un dels grups d'FP Dual de l'Institut Compte de Rius graduats.

Uns 150 alumnes de l'Institut Compte de Rius es graduen de l'FP DualCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions de l’Institut Compte de Rius de Tarragona van acollir, la tarda de divendres 16 de juny, la graduació dels alumnes de la promoció 2015-2017 que han cursat els cicles formatius de grau superior en la modalitat dual. En total es van graduar 150 alumnes que han cursat els ensenyaments d’Automatització i Robòtica Industrial, Disseny en Fabricació Mecànica, Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat i Química Industrial en col·laboració amb diverses empreses de territori.

L’acte va començar amb el discurs del director de l’Institut, Narcís Almena. A continuació es van lliurar els diplomes a cadascun dels alumnes dels grups duals. L’esdeveniment també va comptar amb la presència de representants de les empreses col·laboradores, que també van dirigir unes paraules als graduats. Els representants van ser Pere Marc Franquet, de SCA; Enric Roda, d’Indústries Teixidó; Àngel Ramià, Abelán Catalana; Xavi Molina, de Repsol; Alfred Arias, de DOW Chemical; i Rosa Marsal, de BASF SL.

Per finalitzar l’acte de lliurament es va projectar un vídeo del grup d’alumnes de l’Institut que estan finalitzant la seva estada dual transnacional a BASF Alemanya. Després tots els assistents van gaudir d’un refrigeri.

L'acte va finalitzar amb un refrigeri per a tots els assistents.

Uns 150 alumnes de l'Institut Compte de Rius es graduen de l'FP DualCedida

Imatge de l'acte de graduació de

Uns 150 alumnes de l'Institut Compte de Rius es graduen de l'FP DualCedida

tracking