Diari Més

L'ou com balla, protagonista del Corpus tarragoní

Centenars de persones visiten aquesta tradició a la Catedral.

El pati de la Catedral s'omple de visites per veure l'ou com balla, tradició de la celebració de Corpus.

L'ou com balla a la CatedralCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El claustre de la Catedral rep des de primeres hores d'avui, diumenge, una riuada de gent per veure L'ou com balla. La jornada dominical del Corpus ha començat al costat del brollador, ubicat al centre d'aquest recinte que ha estatvisitat per centenars de tarragonins i de turistes de pas a la ciutat, per complir amb la tradició i veure un espectacle tan senzill com curiós, que exerceix una atracció especial.

Un dels grups de turistes era estudiants d'un institut de Leganés que han vengut a Tarragona amb motiu del viatge de fi de curs. Situats davant l'ou i amb gran incredulitat, els comentaris han estat diversos, com el d'un dels alumnes que ha dit «a mi no m'enganyen, això s'aguanta amb un fil».

Amb una taula situada en el passadís del claustre, Teresa Brull i Montserrat Carrasco venien les tradicionals coques de cireres al preu d'un euro i mig, mentre convidaven a fer un tastet de vi de missa. «L'any passat van vendre cinc-centes abans de les dues de la tarda i aquest anem pel mateix camí», ha explicat Brull

tracking