Diari Més

Reconeixement

Madrid premia una aplicació tarragonina i es planteja aplicar-la a la capital

Es tracta de Reliving-Tàrraco, una app que permet una immersió ‘in situ’ a l’antiga ciutat romana de Tarraco a través de la realitat augmentada

Reliving-Tarraco ha estat la guanyadora de la categoria aplicacions

Madrid premia una aplicació tarragonina i es planteja aplicar-la a la capitalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aplicació tarragonina Imageen Reliving-Tarraco ha rebut el premi a una de les millors aplicacions per promoure la història per part de l’Ajuntament de Madrid. Concretament l’aplicació ha estat la guanyadora en la categoría d’aplicacions que podrien aplicar-se a Madrid en el marc del concurs Madrid Appetece. En aquest sentit, s’està plantejant d’aplicar aquesta eina a la capital amb la creació de Reliving-Madrid.

L’encarregada d’impulsar aquesta aplicació va ser Tarragona Smart Mediterranean City, mentre que els desenvolupadors han estat les empreses Imageen i Structuralia. L’aplicació, que ja ha tingut més de 165.000 descàrregues en prop d’un any i mig, permet a l’usuari realitzar una immersió in situ a l’antiga ciutat romana de Tarraco a través de la realitat augmentada.

Imageen també ha estat seleccionada per participar en el programa d’acceleració Start Up Madrid 10 premis a la innovació, en el qual quasi una trentena de grans empreses donen suport a iniciatives a més petita escala.

tracking