Diari Més

Comerç

La febre de Primark conquereix Tarragona

Centenars de persones han estat fent cua des de les 9 del matí per entrar a la nova botiga, ubicada al Parc Central

Moment del tall de la cinta inaugural de l'establiment.

La febre de Primark conquereix TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova botiga dePrimarka Tarragona ja està en marxa. Aquest matí,a les onze hores, les portes s'obrien per donar la benvinguda als centenars de persones que feien cua des de les 9 del matí. L'alcalde de Tarragona, Josep FèlixBallesteros, ha estat l'encarregat de tallar la cinta d'inauguració, acompanyat del director dePrimarka Espanya i Portugal,StephenMuller. «Aquí comença l'increïbleviatge junts aPrimark», expressava Muller, animat en tot moment per la plantilla de treballadors.

Una estona abans de l'acte oficial, els 151 treballadors dePrimarka la ciutat celebraven l'estrena de l'establiment. Globus de color blau –el color corporatiu de la botiga–, crits d'alegria i emoció i fins i tot l'AmparitoRoca han marcat la inauguració.

D'altra banda, a l'interior del Parc Central, les cues s'allargaven fins a la planta principal. «Aquesta botiga era necessària per Tarragona, la seva relació entre la qualitat i el preu és excel·lent», expressaven laSusanai la Vanessa, dues de les compradores més matineres. Tot i que la botiga es troba a la planta inferior, les fileres de persones s'allargaven fins a la primera planta, amb un gran laberint de gent controlat en tot moment per la seguretat privada del centre comercial. En aquest sentit, val a dir que el dispositiu de seguretat ha estat molt gran. Els Mossos d'Esquadra estaven presents a l'interior i a l'exterior del complex.

Els primers de la cua han arribat hores abans de l'obertura de les portes de l'establiment.

La febre de Primark conquereix TarragonaCristina Aguilar

tracking