Diari Més

Cultura

El cicle musical 'Nits amb estrella' arriba de la mà d'SB Hotels i Damm

Hi haurà concerts de jazz a l’aire lliure

Els concerts se celebraran els divendres a les vuit del vespre, a la terrassa de l'última planta de l'Hotel SB Ciutat Tarragona.

El cicle musical 'Nits amb estrella' arriba de la mà d'SB Hotels i DammGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’arribada del bon temps, SB Hotels i Estrella Damm presenten la programació de Nits amb estrella. Una proposta d’oci que s’incorpora a l’agenda musical d’aquest 2017 amb concerts gratuïts. La programació tindrà lloc a totes les terrasses dels hotels de la cadena, distribuïts per Barcelona, Tarragona i Terres de l’Ebre.

Concretament a Tarragona, els concerts se celebraran els divendres a les vuit del vespre, a la terrassa amb piscina i vistes a la ciutat de l’última planta de l’Hotel SB Ciutat Tarragona, des de la quarta setmana de juny fins a l’última d’agost. Tots els assistents podran gaudir d’actuacions de jazz en directe. Aquesta activitat està prevista tant pels clients propis de l’hotel com pel públic local que vulgui gaudir d’una proposta cultural, de bones vistes i bon ambient.

La terrassa de l’hotel SB Ciutat Tarragona es convertirà, per tant, en un punt de trobada per gaudir de bona música després d’una jornada laboral, amb artistes reconeguts dins el món del jazz com Laia Masdeu (reputada música tarragonina) o Lluís Capdevila (nascut a Falset i que va esdevenir doctor en Arts Musicals i que va poder tocar a Manhattan amb Philip Harper i James Cammack, entre d’altres).

Aquesta iniciativa es durà a terme també als hotels de la cadena ubicats a Barcelona (SB Diagonal Zero, SB Plaza Europa i SB Bcn Events) amb actuacions en directe de jazz, sessions de DJ i cantautors en acústic. A més a més, a partir del proper mes de juliol, coincidint amb l’obertura d’un nou hotel del grup a Barcelona, se sumarà una sisena terrassa a la programació. També es preveu portar les actuacions de rock i acústic a l’hotel SB Corona Tortosa. A casa, però, els tarragonins gaudiran de concerts de jazz a la terrassa d’un dels hotels més emblemàtics de la ciutat.

tracking