Diari Més

Un tobogan aquàtic i una actuació castellera, protagonistes de les festes de SPiSP

Les festes també homenatjaran l'equip del Club Voleibol SPiSP per l'ascens a la SuperLliga i al juvenil com a Campió d'Espanya

El primer tobogan aquàtic, organitzat per la Colla dels Xiquets de Tarragona, a la ciutat, ha arrencat amb força expectació i participació ciutadana malgrat que l'activitat ha presentat alguns problemes logístics.

Tobogan aquàtic a mig gasChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau celebra les festes a partir d'aquest divendres, 16 de juny. Un dels plats forts de les festes serà un tobogan aquàtic gegant que estarà, durant tota la tarda de diumenge, a la Rambla. Els assistents hauran de portar el banyador, i un flotador o qualsevol objecte que puguin fer servir per llençar-se. L'activitat tindrà un cost de 2 euros, i es podrà repetir tantes vegades com es vulgui sense pagar més.

Per altra banda, la plaça de la Sardana acollirà, el divendres, un concert de rumbes. Hi participaran, a partir de les 21:30 hores,Rumbes Canya,Jordi Herendia i Luisa Heredia, la Companyia de flamenc Cristina Carrasco y Javier Serrano, iTare Cortes. L'endemà, el dissabte dia 17, a les 18 hores donarà el tret de sortida l'actuació castellera, també a la plaça de la Sardana, on hi prendran part de la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau, la Colla Castellera Xiquets de Vila-Seca i els Castellers d'Altafulla. A les 10 hores hi haurà el pregó d'inici de la festa major, per part d'Alfonso Periánez, president del Club Voleibol SP i SP. Hi assistiran consellers dels grups municipals de l'Ajuntament, així com càrrecs públics i d'empreses de Tarragona. Posteriorment es realitzarà un homenatge al Club Voleibol SPiSP pelseu ascens a la Super Lliga i al juvenil com a Campió d'Espanya.

A les 23.45 hores començarà la Festa LocaFM, una sessió d'electro-latino fins les 5 hores de la matinada. L'endemà al matí, l'esport es convertirà en protagonista, amb un Torneig 3x3 de bàsquet, alPavelló de Sant Pere i Sant Pau.Aquest està organitzat pel Club Bàsquet St. Pere i St. Pau amb la col·laboració de l'AVV Sant Pere i Sant Pau.

tracking