Diari Més

Municipal

La Brigada d'Intervenció Ràpida repara el paviment de pedra artística del carrer Calderers

També continua amb la reparació de l’asfaltat als carrers Rovira i Virgili, Misericòrdia, Caputxins i Cartagena

imatge de les actuacions que la Brigada d'Intervenció Ràpida està duent a terme al carrer Calderers.

La Brigada d'Intervenció Ràpida repara el paviment de pedra artística del carrer CalderersMauri Fernández | Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR) ha començat a reparar el paviment de pedra artística del carrer Calderers, a la Part Alta, motiu pel qual estarà tallat fins el 19 de juny. Per altra banda, el servei ha continuat la reparació de l’asfaltat en diferents punts de la ciutat. Concretament demà dijous i divendres 16 s’arreglarà l’asfalt dels carres Rovira i Virgili, Verge de Misericòrdia, Cartagena, Caputxins i carrer Goya.

Aquests treballs ja van començar la setmana passada, quan la Brigada d’Intervenció Ràpida va estendre aglomerat asfàltic a la Plaça Orleans, al carrer Joan Miro, la plaça Imperial Tàrraco, Francesc Macià, l’avinguda Vidal i Barraquer. També va actuar al polígon Francolí reparant forats al paviment i al carrer Montblanc de Torreforta. Aquestes tasques consisteixen a reparar l’asfalt enfonsat per les roderes dels autobusos i el tràfic rodat.

Per últim, demà dijous també es repararan les voreres dels carrers Montsià i Alt Empordà de la Móra, ja que hi ha panots trencats i aixecats.

tracking