Diari Més

Turisme

El creuer 'Aurora' visita per primer cop el Port de Tarragona amb 1.800 passatgers a bord

El creuer atracarà al port tarragoní demà dijous a les 8h procedent d’Almeria

Imatge del creuer 'Aurora'.

El creuer 'Aurora' visita per primer cop el Port de Tarragona amb 1.800 passatgers a bordInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La terminal de creuers del Port de Tarragona rebrà demà el creuer ‘Aurora’ de la companyia P&O, el qual arribarà procedent d’Almeria amb 1.800 passatgers a bord. Aquesta és la primera vegada que aquest creuer fa escala al Port de Tarragona i ja és el novè que visita el territori aquest 2017. L’’Aurora’ salparà en direcció Saint Tropez el mateix dijous a les 16h.

Per altra banda, el creuer Costa neoRiveira tornarà el divendres per tercera vegada a la terminal de creuers tarragonina. Costa Cruceros va donar el tret de sortida el passat divendres 2 de juny a la nova ruta que té origen i fi de trajecte al Port de Tarragona. Durant aquesta temporada, el Costa neoRiveira visitarà fins a 17 cops la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada amb més de 25.000 passatgers a bord.

Tarragona Cruise Port Costa Daurada preveu rebre 40 creuers a les instal•lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat. Fins al moment és la millor temporada de creuers.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de dijous a les 00.01 hores durant tot el dia, i fins divendres els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

tracking