Diari Més

Un total de 23 cellers participaran en la Fira del Vi de Tarragona

L'esdeveniment tindrà lloc del 16 al 18 de juny a la Rambla Nova

El president de la DO Tarragona Josep Lluís Grogués, la consellera de Comerç, Elvira Ferrando i la gerent de la DO Tarragona, Angels Collado.

Un total de 23 cellers participaran en la Fira del Vi de TarragonaMauri Fernández | Mauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 23 cellers, tres d'elles de cava, participaran en la 19a edició de la Fira del Vi de la Denominació d'Origen Tarragona, que se celebrarà del 16 al 18 de juny a la Rambla Nova de la capital tarragonina.

Aquest podria ser l'últim any en què la Fira se celebri a la Rambla Nova ja que, segons va confirmar la regidora de Comerç Elvira Ferrando, la voluntat del consistori és la de traslladar les fires gastronòmiques que ara se celebren a l'avinguda principal de la ciutat a la remodelada plaça Corsini.

Això sol serà possible si l'any vinent el Ministeri de Foment ja ha finalitzat les obres de remodelació de la plaça Corsini, que segons el Govern podrien acabar-se abans del previst -inicialment el termini era de setze mesos des d'aquest mes de juny-.

Mentrestant, la fira afronta una edició carregada de novetats i amb més d'un centenar de referències per tastar i conèixer; en total participaran 23 cellers, tres d'ells de cava.

A més, haurà un tast i maridatge d'olis de la DOP Siurana, així com un concert itinerant de swing, entre d'altres activitats.

La voluntat dels organitzadors, més que atreure als consumidors, és que aquests mateixos consumidors s'interessin per la història que hi ha darrere de cada vi i preguntin els seus dubtes als productors.

El preu de l'entrada serà de 10 euros, que inclou una copa i sis degustacions de vi.

tracking