Diari Més

Societat

El Sunset Festival de Port Tarraco, finalista dels 'Goya' d'esdeveniments culturals

L'agència tarragonina Marketing Land va organitzar la proposta, que va englobar 16 activitats esportives, musicals i teatrals, entre d'altres

Una de les Master Class de zumba que es van organitzar durant l'estiu.

El Sunset Festival de Port Tarraco, finalista dels 'Goya' d'esdeveniments culturalsSunset Festival

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sunset Festival, celebrat a la Marina Port Tarraco durant l'estiu de 2016 per l'agència tarragonina Marketing Land, ha estat seleccionat com un dels tres finalistes al millor esdeveniment cultural dels Premis Eventoplus 2017, un dels certàmens professionals més prestigiosos del sector.

El Sunset Festival va ser un programa d'oci, esport i cultura que pretenia atraure al Port Tarraco a tota la ciutadania. També va ser una plataforma de suport a artistes de proximitat 'Quilòmetre 0', convertint-se en una alternativa als espais més clàssics del centre històric de Tarragona. Com el seu nom -Sunset- indica, totes les activitats es van desenvolupar a última hora del capvespre, per contemplar la posta de sol a prop del mar. En total es van celebrar 16 actes agrupats en dies «temàtics», que van englobar les següents activitats: classes esportives guiades els dimarts, arts escèniques els divendres, i els diumenges música en viu. També hi va haver diverses projeccions de cinema a l'aire lliure.

Els Premis Eventoplus, que es lliuraran a principis de juliol al Palau de Vistalegre de Madrid, concentren a les millors agències del país pels seus treballs en una vintena de categories, a les quals s'han presentat prop de 300 projectes.

tracking