Diari Més

Infraestructures

DP World inicia un servei directe Port de Tarragona - Gènova

La línia és setmanal, amb una escala cada diamarts al Port de Tarragona

El servei és setmanal i directe.

DP World inicia un servei directe Port de Tarragona - GènovaPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa estibadora DP World Tarragona, situada al Moll d’Andalusia del Port de Tarragona, ha iniciat un servei setmanal i directe entre el port tarragoní i el port de Gènova. El primer vaixell, el Neuburg amb bandera de Xipre i un GT de 7852, va atracar a Tarragona a finals del mes de maig per iniciar aquest servei. La línia compta amb una escala cada dimarts al Port de Tarragona i amb un temps de trànsit de 1,5 dies, i es pot realitzar el lliurament de la mercaderia al port de Gènova el dijous següent al matí.

Aquest servei està operat per la naviliera JSV Logistic. Disposa d'un servei de qualitat, amb la major diversitat de contenidors existents al mercat, i buscant sempre l'eficàcia en el transport per als clients, ideant i creant contenidors especials que ofereixin un valor afegit adaptant el contenidor a la seva càrrega.

Addicionalment, i enfocat al sector de la química de Tarragona, aquesta naviliera ofereix la possibilitat d'embarcar contenidors cisternes o secs propis o "SOC" -incloent contenidors intermodals de 21-22-24 i 30 peus, contenidors utilitzats majoritàriament per aquesta indústria per al trànsit intra europeu-. Com a alternativa al transport terrestre, ofereixen la possibilitat d'embarcar càrregues en 45'HCPW, contenidor que admet la mateixa càrrega que un tràiler convencional.

L'empresa estibadora d'aquest nou servei és DP World Tarragona i l’empresa consignatària és Pérez y Cía, SA

tracking