Diari Més

Successos

Una operació antidroga acaba amb divuit detinguts a Tarragona, Torredembarra i Creixell

Els Mossos d'Esquadra han intervingut haixix, cocaïna, marihuana i prop de 15.000 euros en efectiu

Agents dels Mossos d'Esquadra realitzant una entrada en un pis de Torredembarra.

Almenys onze detinguts en una operació antidroga a Tarragona, Torredembarra i CreixellCristina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han realitzat, aquest dilluns 12 de juny, una operació antidroga a Tarragona, Torredembarra i Creixell que s'ha saldat amb 18 detinguts. Es tracta de la segona fase del macrooperatiu realitzat al barri tarragoní de Sant Salvador i al centre de la ciutat el passat 18 de maig, en el qual es van detenir un total de 24 persones.

Segons ha pogut saber Diari Més, l'operació antidroga ha acabat amb un total de 18 detinguts i set entrades i escorcolls en diversos pisos de Torredembarra, Creixell i Tarragona, a La Floresta. Un dels detinguts ha estat el propietari de la cafeteria i restaurant Fabiola, ubicat a Torredembarra a primera línia de mar. A primera hora, la policia ha portat emmanillat l'individu i s'ha registrat el local, mentre dues treballadores esperaven pacientment a una terrassa exterior.

Posteriorment l'home, un català resident a Torredembarra, ha sortit detingut pels Mossos i traslladat a un vehicle policial -els agents han protegit la seva imatge i l'han fet pujar, de forma discreta, per un pàrquing al lateral de la cafeteria. Del mateix establiment, els agents s'han endut caixes amb documentació i altres pertinences. El local ha quedat precintat. En un altre punt de la població, al carrer de Barcelona, hi ha hagut diversos furgons policials durant tot el matí. Al número 3 d'aquest carrer s'ha detingut una noia, d'origen marroquí, que seria la parella sentimental d'un altre detingut, dies enrere, en el marc de l'operació antidroga centralitzada al barri de Sant Salvador.

En els indrets registrats s'han intervingut 3,5 quilograms d'haixix, 100 grams de cocaïna, 750 cabdells de marihuana llestos per al consum i uns 15.000 euros en efectiu. També s'han intervingut tres vehicles, telèfons mòbils, material per a la distribució de la droga i dues armes llargues -una de balins i una altra de boles de plàstic-.

El dispositiu policial l'han duent a terme els agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) del Camp de Tarragona, de la Unitat d'Investigació Criminal, de Seguretat Ciutadana i de la Unitat Canina.El cas està coordinat pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona, que ha decretat el secret de sumari de les actuacions.

Agents dels Mossos d'Esquadra realitzant una entrada en un pis de Torredembarra.

Almenys onze detinguts en una operació antidroga a Tarragona, Torredembarra i CreixellCristina Aguilar

Imatge de dos furgons dels Mossos d'Esquadra davant d'un dels blocs de Torredembarra on s'està realitzant l'operació policial antidroga.

Almenys tres detinguts en una operació antidroga a Tarragona i TorredembarraCristina Aguilar

Imatge del portal d'un dels blocs de Torredembarra on els Mossos d'Esquadra estan realitzant l'operació policial antidroga.

Almenys tres detinguts en una operació antidroga a Tarragona i TorredembarraCristina Aguilar

tracking