Diari Més

Policial

Troben heroïna pura, marihuana i vehicles robats en l'operatiu de Campclar

Els Mossos van detenir dues persones i dues més van quedar investigades

Els Mossos van intervenir diverses drogues i eines per a treballar-les.

Troben heroïna pura, marihuana i vehicles robats en l'operatiu de CampclarMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar, aquest dimecres, un important punt de venda de droga al barri tarragoní de Campclar. Els agents van trobar-hi 70 grams d’heroïna pura, dues plantacions de marihuana amb prop de 200 plantes i diverses eines per a treballar les drogues. L’operació es va saldar amb dos detinguts, un home i una dona de 52 i 51 anys, i dues persones més investigades de 25 i 23 anys.

En aquesta operació es van investigar quatre edificis, tots propietat dels dos detinguts, i que tenien la llum punxada, fet pel qual també se’ls culpa d’un delicte de defraudació de fluid elèctric. A més de la droga i dels instruments per a processar-la, van trobar diversos vehicles de procedència presumptament il·lícita. Els agents van trobar tres motos d’enduro, una poquet bike i un quad sense matrícules i amb els números de bastidors robats.

A més, l’home detingut també va ser denunciat per tenir ocells cantaires sense l’anella que identifica l’origen legal de l’animal i sense els permisos necessaris que requereix la llei per tenir aquest tipus d’ocells.

Els agents també hi van trobar vehicles robats.

Troben heroïna pura, marihuana i vehicles robats en l'operatiu de CampclarMossos d'Esquadra

tracking