Diari Més

Protesta

Tarragona vol tornar a ser una ciutat 'desperta'

Manifestació de ‘Tarragona ciutat dormitori’ contra la gestió de l’oci des de l’Ajuntament

Una violinista toca durant la protesta mentre la resta de manifestants seuen

ciutat dormitori, cultura, oci, ciutadans, soroll, veïns, manifestació, Tarragona, protesta, dormitori, plaça de la FontSílvia Jardí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de la Font ha acollit, aquest dissabte a la tarda, una concentració de la plataforma ‘Tarragona ciutat dormitori’, que critica la gestió de l’oci tarragoní que ha fet l’Ajuntament i a la que hi han assistit unes 200 persones. Amb una mobilització promoguda des de les xarxes socials, aquest acte ha servit per posar de manifest la indignació per la falta d’oci lligat a la cultura i per reclamar la necessitat d’aquest lligat amb el respecte.

Més enllà de criticar les actuacions del consistori tarragoní que han comportat una progressiva desaparició de la vida social lligada a l’oci, la plataforma ‘Tarragona ciutat dormitori’ vol incentivar la reactivació d’aquesta cultura que no està lligada al rendiment econòmic, tal com defensen en el seu manifest. Una de les principals demandes a l’Ajuntament és aportar solucions als problemes enlloc de prohibir les iniciatives que volen tornar a dotar la ciutat d’aquesta vida.

‘Tarragona ciutat dormitori’ recalca la importància de la unió de l’oci amb el respecte. En aquest sentit, no vol que l’Ajuntament opti per la via de la prohibició i la por quan falla la seguretat o el civisme, sinó que cal millorar les actuacions per tal d’evitar que es produeixin aquests fets. En el seu manifest, demanen que s’ajudi als emprenedors i que es doni suport a l’oci i la cultura.

A més de la lectura del manifest, l’acte ha comptat amb l’actuació d’una violinista, en una clara crítica a l’actuació del consistori que va multar una música que tocava aquest instrument al carrer.

tracking