Diari Més

Municipal

La Brigada d'Intervenció Ràpida repara l'asfalt de diversos punts de Tarragona

S’estan realitzant actuacions a la plaça Orleans, Joan Miró, plaça Imperial, Francesc Macià, Avinguda Roma, carrer Montblanc de Torreforta i al Polígon Francolí

Imatge de les actuacions que s'estan realitzant al lateral de l'avinguda Roma aquest dijous 8 de juny.

La Brigada d'Intervenció Ràpida repara l'asfalt de diversos punts de TarragonaMauri Fernández | Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Brigada d’Intervenció Ràpida repara, durant aquests dies, l’asfaltat enfonsat per les roderes dels autobusos i el trànsit a diversos punts de la ciutat. La primera actuació es va fer el passat dilluns 6 de juny, quan es va estendre aglomerat asfàltic a la plaça Orleans i al carrer Joan Miró. El dimarts van treballar a la plaça Imperial Tàrraco i a Francesc Macià, mentre aquest dijous estan actuant a un dels laterals de l’avinguda Roma, des de l’avinguda Vidal i Barraquer. Els treballs finalitzaran demà divendres amb actuacions al polígon Francolí i al carrer Montblanc de Torreforta.

La Brigada d’Intervenció Ràpida ha fet gairebé 25.000 actuacions des de la seva creació el 2008. En el darrer 2016 s’han realitzat 3.121 intervencions, de les quals un 66% són voreres, un 21% actuacions com reposicions de pilones trencades, murs o recol·locació de mobiliari urbà i un 13% són asfaltat. D’aquesta manera «la BIR realitza una mitjana de 13 actuacions diàries a al ciutat», segons el regidor d’Espais Públics, José Luís Martín.

tracking