Diari Més

Dos nous creuers, el 'Costa neoRiviera' i el luxós 'Windsurf', arriben divendres al Port

Els dos vaixells portaran més de 1.500 passatgers que visitaran el territori

El 'Wind Surf' portarà més de 300 creueristes a Tarragona diumenge

El 'Wind Surf' portarà més de 300 creueristes a Tarragona diumengeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El creuer Costa neoRiviera torna aquest divendres a la terminal de creuers del Port de Tarragona, en la seva segona visita des de l’inici de les seves operacions des de les instal·lacions tarragonines. Costa Cruceros va donar el tret de sortida el passat divendres 2 de juny a la nova ruta que té origen i fi de trajecte el Port de Tarragona. Durant aquesta temporada, el creuer Costa neoRiviera visitarà en 17 ocasions la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada, amb més de 25.000 viatgers a bord.

Aquest itinerari té una durada de 8 dies i ofereix escales a Savona (propera a Gènova, Itàlia), Porto Torres (nord de Sardenya), Menorca, Eivissa – Formentera i Palma de Mallorca, abans de finalitzar, de nou, a Tarragona. El Costa neoRiviera romandrà fins a 17 hores al Port de Tarragona (de 09.00 h. del matí a 02.00 h. de la matinada de l'endemà). Durant aquestes hores, els passatgers poden gaudir amb calma de la ciutat i de les diferents excursions dissenyades per a conèixer el territori.

El creuer atracarà divendres a la terminal de creuers del Port de Tarragona procedent de Palma de Mallorca, i salparà direcció Savona a les 2.30h del dissabte 10 de juny.

Torna el luxós creuer 'Wind Surf'

Per altra banda, elluxós creuer ‘Wind Surf’, de la companyia WindStar Cruises, torna a fer parada a Tarragona divendres, concretament a la terminal de creuers del Port del dic de Llevant. El vaixell atracarà a les 7h del matí procedent de Barcelona, i salparà a les 17h del mateix divendres amb destinació a Eivissa.

La naviliera Windstar Cruises és una de les que aposta contínuament per la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada. La companyia es va crear l’any 1984 amb l’objectiu de posicionar-se com una alternativa al creuer convencional.

Pas restringit al passeig de l’Escullera

Amb motiu de l’operativa dels dos creuers que visiten divendres el Port de Tarragona i per motius de seguretat, es restringirà el pas al KM. 0 a ciclistes i patinadors. Sí que podran utilitzar el carril de color verd els vianants i corredors.

El Costa neoRiviera, amb inici i fi de trajecte a Tarragona, arribarà a la ciutat en 17 ocasions aquesta temporada.

Dos nous creuers, el 'Costa neoRiviera' i el luxós 'Windsurf', arriben divendres al PortPort de Tarragona

tracking