Diari Més

Televisió

Tarragona acull dijous el rodatge de la sèrie 'Félix', de Cesc Gay

Els escenaris escollits són el Banc d'Espanya i l'Escola el Miracle

Pere Arquillué, Leonardo Sbaraglia, Ginés García Millán, i la debutant Mi Hoa Lee protagonitzen la ficció.

Tarragona acull, aquest dijous, el rodatge de la sèrie 'Félix', de Cesc GayMovistar+

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElBanc d’Espanya i l’Escola el Miracle de Tarragona seran escenari del rodatge de la sèrie de ficció 'Félix', dirigida per Cesc Gay i produïda per Movistar+, aquest dijous, 8 de juny. Pere Arquillué, Leonardo Sbaraglia, Ginés García Millán, i la debutantMi Hoa Lee, protagonitzen la sèrie, que a més de Tarragona també és rodada a Andorra, a França, i a altres punts de l'Estat Espanyol, com Madrid i Barcelona.

'Félix' és un thriller romàntic ple d'humor i misteri. Cesc Gay, el co guionista i el director de la sèrie, descriu la ficció com «un home corrent embarcat en la cerca d'una dona misteriosa. En aquesta va descobrint a Julia». Félix és interpretat per Leonardo Sbaraglia. «He deixat que tot el que m'agrada (Hitchcock, els germans Coen, Twin Peaks) entri en Félix», assegura Gay.

Per la seva banda,Pere Arquillué i Ginés García Millán donen vida a Óscar, veí del protagonista i a Mario, un policia andorrà. Tots dos s'embarcaran al costat de Félix en la persecució d'un misteri al llarg de deu dies d'acció en els quals res és el que sembla i on tot és possible. L'actriu Mi Hoa Lee debuta en la sèrie com Julia, una dona oriental i enigmàtica de la qual el protagonista s'enamora. La sèrie constaràde vuit episodis, i Movistar+ té previst estrenar-la el primer semestre de 2018.

tracking