Diari Més

L'Ajuntament col·loca el mirall al portal del Roser que reclamaven els veïns

L'AV Catedral va realitzar una 'perfomance' per demanar més seguretat a la cruïlla de la plaça del Pallol amb la baixada del Roser

El mirall es troba a l'encreuament des d'aquest mateix dimecres.

L'Ajuntament col·loca el mirall al portal del Roser que reclamaven els veïnsLucas Balbino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha col·locat, aquest dimecres, un mirall al Portal del Roser que l'Associació de Veïns la Catedral de la Part Alta de Tarragona reclamava per tal de fer més segura la zona. L'associació va organitzar, el passat 23 de maig, una'performance' per fer notar la manca de seguretat a la plaça del Pallol amb una noia vestida d'arlequí que subjectava un mirall, justament a la cruïlla de la plaça amb la baixada del Roser.

Aquest mirall permetràals conductors i vianants que entren pel Portal del Roser poder veure si baixa algun vehicle. Els veïns denunciaven la perillositat del tram, i ara agraeixen que se'ls hagi escoltat, a la vegada que celebren la col·locació del mirall. «L'acte amb l'arquelí s'ha constatat que va ser tot un èxit, i sense cap acte incívic», exposa Jordi Ferré, president de l'associació de veïns.

Ferré explica que dijous al matí es reunirà amb el regidor de Mobilitat, José Acero, per parlar de la problemàtica. El president també reclama que es torni a pintar la senyalització horitzontal d'Stop de l'encreuament, que assegura que gairebé no es veu.

tracking