Diari Més

Primark obrirà les seves portes el dia 14 de juny a les onze del matí

Hi serà present el director general de la marca

L'exterior del local del Parc Central on s'ubicarà la botiga.

Primark obrirà el 14 de juny a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’obertura de la botiga de Primark a Tarragona ja té dia i hora. L’establiment, que se situarà al Parc Central, obrirà les seves portes el proper 14 de juny a les 11 hores, tal i com ha confirmat la companyia de roba irlandesa a aquest mitjà. Aquesta botiga es convertirà en la més gran de tota Catalunya amb més de 4.300 metres quadrats, que es troben a l’espai que abans tenia el supermercat Eroski a la planta baixa del centre comercial. A la inauguració hi assistirà el director general de Primark a España i Portugal, Stephen Mullen.

L’obertura de la botiga ha generat un total de 150 llocs de feina que ja han estat coberts, després d’un procés de selecció en el qual han participat 2.800 candidats que, segons Stephen Mullen, director de Primark Iberia, «han mostrat un gran entusiasme i expectativa per la marca». Primark va començar a realitzar els processos de selecció de personal per a la botiga el passat mes de febrer, buscant persones que poguessin realitzar les funcions de Responsable de Departament, Responsable de Botiga, Responsable de Recursos Humans i Dependents, entre d’altres.

A la botiga de la capital tarragonina es podran trobar els mateixos productes de la marca que a d’altres països o fins i tot més dels que hi ha en algunes de les botigues de Barcelona, a causa de la seva mida, que supera els 4.300 metres quadrats a la planta soterrani. Aquesta, de la mateixa manera que els altres nous establiments de la cadena, comptarà amb un nou disseny, zona de descans, i servei gratuït de Wifi. Hi haurà un total de 47 emprovadors i 26 caixers, així com productes de la llar, calçat i roba per home i dona. Després de la de Tarragona, Mullen preveu obrir pròximament les botigues de Bilbao i de València, encara sense data concreta.

tracking