Diari Més

Els marxants podran vendre matí i tarda quan tornin a la plaça Corsini

Així ho assegurava la presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, que afegia que «cal concretar l’horari»

Mapa

Els marxants podran vendre matí i tarda quan tornin a la plaça CorsiniCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els marxants podran obrir les seves parades durant el matí els dimarts i els dijous, però també durant la tarda de manera voluntària quan tornin a la plaça Corsini. Així ho assegurava a aquest mitjà la presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, que expressava que «es tracta d’una demanda que ens van fer els marxants, perquè volien recuperar l’horari que tenien abans de marxar a la Rambla».

La ubicació dels marxants a la plaça dependrà de l’hora d’obertura de les parades. Segons Ferrando, «les parades que obrin només al matí estaran a una zona i les que obrin també durant la tarda, a una altra». D’aquesta manera, «es facilitarà la sortida dels paradistes que no treballin a la tarda». Tot i això, la presidenta d’Espimsa subratllava que «encara està per determinar». També està per veure com serà l’horari d’obertura dels marxants, perquè tot i que podran obrir a la tarda, no se sap fins a quina hora, i això «es determinarà a la propera reunió», avançava.

Aquest mitjà també ha tingut accés a un mapa que l’Ajuntament ha fet arribar als veïns i veïnes dels voltants de Corsini. Hi haurà parcs infantils als carrers Cervantes i Yxart, a l’entrada de Corsini hi haurà una marquesina de fusta i una font, i també es detalla l’organització de les torretes i els fanals.

tracking