Diari Més

El port de Tarragona inicia l'exportació de bestiar viu a Turquia per ser sacrificat

Aquest dimarts s'ha embarcat la primera càrrega amb mil caps de bestiar boví

Un animal entrant al vaixell a través de la passarel·la.

El port de Tarragona inicia l'exportació de bestiar viu a Turquia per ser sacrificatAsoprovac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El port deTarragonaha iniciat, aquest dimarts, l'exportació de bestiar viu a Turquia amb una primera expedició de mil caps de bestiar, segons informa Asoprovac Catalunya (Associació de productors de boví de carn).

El port deTarragonaha embarcat la primera càrrega amb mil caps de bestiar boví viu cap a Turquia, per ser sacrificada al port de destí segons els ritus religiosos musulmans. L'acció s'ha realitzat a través d'un exportador francès, conjuntament amb exportadors catalans i espanyols, per portar tots aquests animals per a sacrifici a destí.El port de Tarragona ja té línies regulars d'exportació de vedella i ovelles vives a Líbia, Líban i Egipte.

En la càrrega d'aquest dimarts, hi han estat presents exportadors i membres de la junta directiva d'Asoprovac Catalunya. Asoprovac Catalunya ha assenyalat que seguirà treballant intensament per impulsar l'obertura de nous mercats per anar exportant boví de carn en viu.

La nova ruta exportadora s'ha establert després de diversos anys de negociacions entre les administracions turca i espanyola, que van fructificar finalment el mes de maig passat i que han desembocat en aquesta primera exportació.

Més informació de Tarragona,

AQUÍ

tracking