Diari Més

Jaume Sáez, nou president de la Germandat de Jesús de Natzarè

La seva candidatura va guanyar, per 230 a 213 vots, a l’encapçalada per Lluís Maria de la Cuadra

L'equip encapçalat per Jaume Sáez va fer-se una fotografia de família per celebrar la victòria.

Jaume Sáez, nou president de la Germandat de Jesús de NatzarèCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Reial Germandat de Jesús de Natzarè de Tarragona té una nova junta des del dissabte. La candidatura encapçalada per Jaume Sáez va resultar guanyadora per davant de la liderada per Lluís Maria de la Cuadra. La votació, que va comptar amb una participació de prop del 70 % del cens, va ser molt igualada. Finalment, però, Sáez va resultar guanyador per 230 a 213 vots.

«Estem molt contents perquè tota la feinada que hem estat fent durant dues setmanes ha donat els seus resultats», expressava Sáez. Segons confessava, «no m’esperava un resultat així», i fins i tot deia que «ho veia molt negre». Sáez destacava la participació en les votacions, i subratllava que «és molt bo que la gent es preocupi i vingui a votar, perquè això és la democràcia».

El ja president de la Germandat avançava que «volem canviar els estatuts perquè actualment no regulen les votacions democràticament com cal, i això ho creiem profundament necessari». D’altra banda, deixava clar que «hem vingut a treballar moltíssim perquè tenim moltes ganes». El seu equip, format per gent jove, ha donat a conèixer la candidatura per les xarxes socials, un fet que «ens ha servit per a molt». Segons Sáez, «som una junta innovadora, trencadora però amb l’essència de la Germandat».

La junta encapçalada per Sáez té per davant quatre anys per liderar la Germandat, amb la possibilitat d’allargar-ho un mandat més, tot i que Sáez ja avançava que «no tinc intenció de fer dos mandats».

tracking