Diari Més

Noves tecnologies

Tinet celebra la seva jornada anual dedicada a la internet de les coses

Un dels ponents va ser el periodista, responsable de 'Generació digital', Lluís Marquina

La trobada va aconseguir aplegar a desenes de tinetàires

Tinet celebra la seva jornada anual dedicada a la internet de les cosesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Panys de la porta que s'obren tan sols amb l'empremta dactilar, sensors que poden avisar-te quan toca regar les plantes ovehcilesque es condueixen a si mateixos. Aquests són alguns exemples de la internet de les coses i es tracta de productes i aparells que no són el futur, sinó que molts d'ells ja es poden adquirir i utilitzar.

LluísMarquina, periodista i director del programa de TV3 'Generació Digital' va ser l'encarregat d'exposar el panorama actual d'aquest tipus de connectivitat, que, en molts casos, és de les persones. Va ser durant laTinetJornada, que la xarxa tarragonina ha celebrat aquest dissabte a la seu de la Diputació de Tarragona.

Després deMarquina, la jornada va continuar amb dos responsables de l'empresa tarragoninaDynaminds, que en el seu projecte apleguenduesdisciplinestandiferents com la pedagogia i la robòtica. Actualment ja estan presents a més de 60 centres escolars tarragonins i continuen evolucionantoferintserveis també a adults interessatsaaprendre robòtica i programació.

Una xerrada inicial deTaniaValderramai Ferran explicant els serveis deDynamindsva continuar amb un taller pràctic de programació utilitzant l'exemple de la plataformaCode.org

La jornada, que va obrir la diputada MariaImmaculdaCosta es va tancar al voltant de les 13.00 h havent aplegat a desenes detinetàires.

El responsable d'encetar la jornada va ser Lluís Marquina, al centre de la imatge.

Tinet celebra la seva jornada anual dedicada a la internet de les cosesDiari Més

tracking