Diari Més

Societat

Atorguen el 1r Premi Pere Anglada i Duran a Jaume Marí Pàmies

L’assemblea local del Partit Demòcrata ha decidit guardonar a Marí per la seva lluita «per fer una Tarragona millor per a les persones»

Jaume Marí era president de diferents associacions de paràlisi cerebral.

Mor sobtadament Jaume Marí, president de la MuntanyetaASPACE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea local del Partit demòcrata ha decidit atorgar el 1er Premi Pere Anglada a Jaume Marí Pàmies (1956-2017), qui va ser director general de l’associació de paràlisi cerebral la Muntanyeta.

Artur Mas serà l’encarregat de fer l’entrega del guardó, que tindrà lloc el proper 9 de juny a les 21 al Restaurant Medi-terraneum de Tarragona. El premi consisteix en un quadre de l’artista tarragoní Menpo i una aportació econòmica per l’Associació de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta.

El premi, convocat pel Partit Demòcrata, porta el nom d’en Pere Anglada i Duran, persona que va mantenir-se tenaç i incessant en la defensa dels interessos veïnals del barri de Sant Salvador. L’assemblea del Partit Demòcrata va posar en valor el paral·lelisme entre en Jaume Marí i Pere Anglada, «dues persones incessants, humils i que són recordats i estimats per tothom» i «dos exemples de tarragonins que han lluitat per fer una Tarragona millor per a les persones».

L’objectiu del Premi és reconèixer aquelles persones o entitats que destaquin pels seus valors i la seva lluita per millorar les condicions de vida dels Tarragonins; així com a aquelles entitats que permanentment estan dedicant els seus esforços a la millora i promoció de la ciutat, la seva cultura i les seves tradicions.

tracking