Diari Més

Successos

El paren per circular de nit sense llums i descobreixen que havia perdut tots els punts del carnet

La Guàrdia Urbana dilluns també van aturar un vehicle amb estris per consum de droga i la matrícula falsificada

El vehícle circulava sense llums a la zona de Pere Martell.

El paren per circular de nit sense llums i descobreixen que havia perdut tots els punts del carnetGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dimecres, a les 3 de la matinada, agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona que estaven realitzant tasques de patrullatge, va aturar un vehicle a la zona del carrer Pere Martell perquè estava circulant sense les llums obligatòries.

Enrevisar la documentació del conductor van comprovar que aquest no disposava de permís de conducció perquè havia perdut tots els puntsdelmateix. Els agents van obrir-li la corresponent diligència policial.

Amb drogues al cotxe

D'altra banda, també de matinada però en aquest cas el dilluns, mentre una patrulla realitzava tasques de seguretat ciutadana per la zona de l'Avinguda Ramón y Cajal, van identificar un vehicle que a la tarda havia estat denunciat per uns veïnsperquèhavia estat realitzant una conducció temerària perCampclar.

Quan els agents van aturar el vehicle i van demanar la documentació als ocupants, aquests es van mostrar molt nerviosos. Els agents també veuen que tenen restes de substàncies estupefaents i estris per al seu consum. Amb les comprovacions policials també es va descobrir que la matrícula del vehicle havia estat falsificada. Finalment els agents van denunciar al conductor del vehicle per un presumpte delicte de falsificació de document públic i infracció de la Llei deSeguretat Vial, per trobar-se sota els efectes del consum de substàncies estupefaents.

tracking