Diari Més

Animals

Tarragona acollirà diumenge una jornada solidària a favor de l'adopció i les colònies felines

L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça del Progrés, a Riu Clar, i comptarà amb actuacions, food trucks i parades solidàries

Imatge d'alguns dels gats abandonats a les Gavarres.

Organitzen una festa solidària per millorar la vida dels gats abandonats de les GavarresFacebook GaTvarres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diverses associacions de Tarrragona participaran, el proper diumenge 4 de juny, en una festa solidària a favor de l’adopció i les colònies felines. La jornada tindrà lloc a la plaça del Progrés, a Riu Clar, i comptarà amb diverses actuacions des de les 10h fins les 19h, així com parades solidàries i food trucks.

La festa s’iniciarà a les 10h amb una batukada, que anirà seguida d’una exhibició de fitdance que es realitzarà mitja hora més tard. A les 12h es durà a terme una recreació romana a càrrec del Grup Thaleia, els quals explicaran als visitants com era la vida quotidiana dels romans, a més d’un taller de pintacares. Ja a la tarda, a les 17.30h, es presentarà el Projecte de Gestió Ètica de Colònies Felines a càrrec de l’Associació Gatuninos Torreforta. La jornada acabarà a les 19 amb balls de dansa oriental a càrrec de la companyia Maktub i una exhibició de kizomba.

Per altra banda, durant tot el dia hi haurà parades solidàries de diverses associacions de felins. Les persones que comprin en aquestes botigues aportaran el seu granet de sorra per donar una vida millor a les colònies felines i als gats abandonats que busquen famílies que els vulguin adoptar. La gastronomia també hi tindrà el seu lloc amb diverses food trucks.

tracking