Diari Més

El Centre de Noves Oportunitats celebra la seva primera jornada

275 joves han pogut millorar la seva ocupabilitat al llarg de l’any i mig que porta en marxa el centre

Tots els participants a la cita.

El Centre de Noves Oportunitats celebra la seva primera jornadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts s’ha dut a terme laI Jornada Jove del Centre de Noves Oportunitats de Tarragona. Ha estat una jornada molt emotiva on els joves han estat els protagonistes.

Durant l’esdeveniment, diferents grups de joves han pogut exposar al Centre Cívic Municipal de Torreforta, els projectes que han desenvolupat dins de les seves formacions professionals, els quals han estat valorats i premiats per part d’un comitè assignat especialment per aquesta ocasió.

L’acte ha comptat amb la presència de Marta Masagué, responsable del servei d’atenció i suport als joves del SOC, Angie Luque, tècnica de RRHH de la delegació Catalunya II de l’empresa FCC Servicios Ciudadanos, així com dels representats de les entitats que formen el CNO (Intermèdia i Fundació Formació i treball)

Ha estat l’ocasió perfecta per poder donar un reconeixement a tots els joves, més de 500, que d’una manera o altra han participat al CNO durant l’any i mig que porta en funcionament. Un projecte que en paraules de la seva directora Azahara González «va néixer d’un somni que s'ha fet realitat gràcies al esforç de tots».

Oportunitats de canvi

Des del Centre de Noves Oportunitats treballen per tal d’oferir als i les adolescents i joves atesos un acompanyament integral en la seva transició cap a la vida adulta i l’ensenyament post obligatori. Acompanyen els joves per tal de promoure la seva inserció, tant laboral com formativa, permetent així una inclusió social d’èxit.

Per tal d’assolir aquest gran repte, la Fundació Intermèdia juntament amb la Fundació Formació i Treball, en el Marc dels Programes de Garantia Juvenil (finançats pel Fons Social Europeu a través del SOC), es van associar per tal de crear un Centre de Noves Oportunitats, que pretén donar una segona oportunitat a nois i noies d’entre 16 i 24 anys que han abandonat de forma prematura els estudis

tracking