Diari Més

Societat

Uns 150 escolars de Tarragona participaran a una etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya

La setena edició de les Aules Ciclistes de Cofidis arriba a 10 centres escolars

Escolars d'un centre gallec durant la passada edició de l'activitat, que té lloc arreu de l'Estat.

Uns 150 escolars de Tarragona participaran a una etapa de la Volta Ciclista a EspanyaLa Vuelta Junior Cofidis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d'1.500 escolars repartits entre 10 col·legis de Tarragona participaran aquest any en la setena edició de les Aules Ciclistes, preludi de la Vuelta Junior Cofidis, una iniciativapromoguda per Cofidis en col·laboració amb el Consell Superior d'Esports (CSD) a través de la Fundació Deporti Jove, La Vuelta Ciclista a Espanya i l'Associació de Ciclistes Professionals (ACP),que pretén impulsar entre els més petits la pràctica de l'esport, el ciclisme, l'educació vial i un estil de vida saludable.

Durant els propers mesos les escoles rebran la visita d'ex ciclistes professionals i de monitors especialitzats per conscienciar i ensenyar als més petits la importància de portar una vida saludable, les regles i normes d'educació vial i diverses nocions bàsiques de mecànica de bicicleta, com canviar una roda o posar de nou la cadena.

A més de la teoria i de l'aprenentatge, els escolars que assisteixin a les Aules Ciclistes també podran participar en la propera edició de la Vuelta Junior Cofidis que coincideix en paral·lel amb les etapes de la Vuelta Ciclista a Espanya. Uns 150 nens seran triats de les Aules Ciclistes per recórrer amb bicicleta els últims quilòmetres de la quarta etapa de la Vuelta (22 d'agost) que discorrerà pels carrers de Tarragona, compartint circuit amb els ciclistes professionals. Una vegada acabada l'etapa de la Volta els nens guanyadors pujaran al podi per recollir els seus trofeus i acompanyaran als guanyadors de l'etapa a la foto final.

tracking