Diari Més

Sanitat

52 nous residents s'incorporen als centres sanitaris de l'ICS del Camp de Tarragona

L'Hospital Joan XXIII ha acollit la benvinguda als 33 residents d’especialitats hospitalàries i als 19 de medicina familiar i comunitària

Un moment de la rebuda als nous residents, que es repartiran entre Tarragona, Reus, Valls i Salou.

52 nous residents s'incorporen als centres sanitaris de l'ICS del Camp de TarragonaICS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 52 nous residents són els que s'incorporen als centres hospitalaris i sanitaris de l'Institut Català de la Salut (ICS) al Camp de Tarragona per tal de realitzar la seva formació. La benvinguda al grup s'ha dut a terme aquest divendres a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, que és un dels hospitals que acollirà part dels residents.

El cap d’estudis del Joan XXIII, Cristóbal Añez, i la coordinadora de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, Cruzma Fuentes, acompanyats pel director de l’hospital, Albert Pons, i pel director de l’atenció primària de l’ICS Camp de Tarragona, Daniel Ferrer-Vidal, han rebut els 52 nous residents que s’incorporen enguany, 33 per a especialitats hospitalàries i 19 per a l’especialitat de medicina de família.

Els 33 nous residents de les diferents especialitats hospitalàries es reparteixen de la següent manera: al·lergologia (1 resident), anàlisis clínics (1), anatomia patològica (1), anestesiologia i reanimació (3), angiologia i cirurgia vascular (1), aparell digestiu (1), cardiologia (2), cirurgia general i de l’aparell digestiu (1), cirurgia ortopèdica i traumatologia (2), infermeria obstetroginecològica (3), farmàcia hospitalària (1), hematologia i hemoteràpia (1), medicina física i rehabilitació (1), medicina intensiva (2), medicina interna (3), nefrologia (1), obstetrícia i ginecologia (1), oftalmologia (1), otorinolaringologia (1), pediatria (3), radiodiagnòstic (1) i urologia (1 resident).

En referència als 19 residents de l’especialitat de medicina familiar i comunitària, 12 completaran la seva formació a l’Hospital Joan XXIII, 5 al Pius Hospital de Valls i 2 a l’Hospital de la Xarxa Santa Tecla. Aquests 19 residents passaran després pels Equips d’Atenció Primària de Reus 1 (3 residents), Reus 2 (3), Reus 4 (3), Torreforta (3), Salou (3) i Valls (4).

Un moment de la rebuda als nous residents, que es repartiran entre Tarragona, Reus, Valls i Salou.

52 nous residents s'incorporen als centres sanitaris de l'ICS del Camp de TarragonaICS

tracking