Diari Més

«La nostra advocada, externa als sindicats, ha fet una gran feina»

L’ex cap de cuina de l’Husa Imperial Tarraco, assegura que «marxem contents i amb el cap ben alt»

Fotografia de família de tots els treballadors a les escales d'entrada de l'hotel.

«La nostra advocada, externa als sindicats, ha fet una gran feina»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de l’Husa Imperial Tarraco van trepitjar ahir, i per darrera vegada, les instal·lacions de l’hotel. Després d’anunciar-se el tancament de l’establiment, un fet que «ja ens temíem des de feia anys», el planter ha hagut de lluitar «molt» per rebre «fins a l’últim cèntim de les indemnitzacions». Així ho explicava l’ex cap de cuina, Mónica Torralba, que assegurava que, «si tot ha sortit bé, ha estat gràcies a la tasca de la nostra advocada, que ha fet una gran feina». En aquest sentit, destacava que «és una gran professional que ha aconseguit el millor per a tots, i que no pertany a cap sindicat». Torralba volia deixar clar que «nosaltres mai vam negociar amb els sindicats les nostres indemnitzacions», i subratllava que «era un tema massa delicat com per acudir a ells».

Després de les negociacions, l’ex cap de cuina destacava que «hem marxat satisfets i amb el cap ben alt». Torralba reconeixia que «els darrers moments a l’hotel se’ns van fer molt durs, perquè allò havia estat casa nostra i els treballadors ens havíem convertit en una autèntica família». Segons detallava, «tots hem estat units i hem complert amb les nostres obligacions fins al final».

Sobre el futur, Torralba expressava que «molts ja han trobat feina, i els altres l’estem buscant». A més, informava que «un 20% dels treballadors s’ha jubilat, perquè portaven treballant entre 35 i 40 anys a l’hotel». Els treballadors van anar a dinar plegats, tal com informava durant el dia d’ahir Tarragona Ràdio a la seva pàgina web.

tracking