Diari Més

L'Hospital Joan XXIII organitza un curs de Proctologia per a residents

L’objectiu és treballar el diagnòstic i el tractament en patologia anal benigna de baixa i mitja complexitat i gran prevalença

Els participants al curs.

L'Hospital Joan XXIII organitza un curs de Proctologia per a residentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Asociación Española de Cirujanos (AEC) i l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona organitzen el XV Curs de Proctologia per a residents de tercer i quart any, que té lloc aquesta setmana, dies 24, 25 i 26 de maig, a l’hospital de Tarragona. L’objectiu del curs, coordinat per la Dra. Mónica Millán, és treballar el diagnòstic i el tractament en patologia anal benigna de baixa i mitja complexitat i gran prevalença.

El curs inclou sessions de quiròfan i d’exploració presencials i classes teòriques. Els processos inclosos en la formació són els següents: abscès perianal, fístula d’anus, fissura d’anus, hemorroides, sinus pilonidal i, de forma accessòria, incontinència fecal i patologia relacionada del sòl pèlvic.

Els professors són especialistes del Servei de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu de l’Hospital Joan XXIII: Jordi Escuder, Aleidis Caro, Gómez, Mónica Millán, Espina, Ruiz, Francesc Feliu i Montserrat.

tracking