Diari Més

Societat

El periodista Lluís Marquina parlarà sobre l'Internet de les Coses a la TINETjornada 2017

La jornada tindrà lloc el 3 de juny al Palau de la Diputació de Tarragona

El periodista Lluís Marquina parlarà sobre l'Internet de les Coses a la TINETjornada 2017

El periodista Lluís Marquina parlarà sobre l'Internet de les Coses a la TINETjornada 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El periodista i presentador del programa Generació Digital de TV3, Lluís Marquina, i una xerrada de Tania Valderrama, coordinadora pedagògica de Dynamind -iniciativa que promou la robòtica i la tecnologia- protagonitzaran la TINETjornada 2017, que tindrà lloc el proper dissabte 3 de maig a la Sala Santiago Costa del Palau de la Diputació de Tarragona. Enguany, la cita anual sobre les novetats del món de les noves tecnologies i la societat del coneixement tractarà sobre l’Internet de les Coses.

Concretament en la jornada es parlarà sobre quan i on es poden fer servir objectes connectats, on van a parar les dades que es recullen a través de l'ús d'aquests dispositius i com es poden establir un mínim de mesures de seguretat i privacitat. El periodista Lluís Marquina, especialitzat en tecnologia, serà l'encarregat d'obrir la jornada amb la conferència Connectant els objectes. Després, Tania Valderrama parlarà sobre els materials tecnològics amb els quals es poden fer projectes de robòtica i programació. Per acabar, es farà un taller pràctic amb tauletes on s'ensenyaran conceptes bàsics de programació per trencar les barreres inicials que frenen l'ús i el desenvolupament dels objectes interconnectats.

La TINETjornada és una trobada que pretén difondre tendències i innovacions en l'ús i l'aprofitament d'Internet i de les TIC entre els ciutadans. L'assistència és gratuïta prèvia inscripció que s'ha de realitzar fins a l'1 de juny a la pàgina web http://www.tinet.cat/inscripcio-la-tinetjornada-2017

tracking