Diari Més

Solidaritat

Fila zero pel Nàstic-Girona per recollir fons a favor de l'ONG Enach

L'Associació promou la investigació de les malalties neurodegeneratives per acumulació de ferro al cervell

Isabel Heredia es una nena afectada per la malatia neurodegenerativa que està provocada per l'excés de ferro al cervell.

Fila zero pel Nàstic-Girona per recollir fons a favor de l'ONG EnachEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona ha activat una fila zero per poder comprar entrades, de manera simbòlica, a partir d'avui, dimarts, al preu de 2 euros. Els que adquireixin aquestes 'entrades' no tindran accés al camp, però entraran en el sorteig de 4 entrades dobles per al partit entre el Nàstic i el GironaFC.

L'import recollit amb la venda de la fila zero anirà destinat íntegrament a l'EnachAsociación. Les localitats de fila zero es poden adquirir a la botiga 'online' del Nàstic, en aquest enllaç.

EnachAssociació és una ONG sense ànim de lucre, nascuda com a iniciativa d'un grup de familiars i amics de persones afectades per alguna de les malalties del grupNACH(Neurodegeneracióper Acumulació Cerebral de Ferro). La missió d'aquesta associació és trobar la cura o cronificació de lesENACH, recaptant fons per a poder finançar investigacions amb aquesta finalitat.

En la prèvia del Nàstic-Girona, d'aquest diumenge, l'EnachAsociaciónserà presental voltant del Nou Estadi recollint suports i donatius en la seva lluita contra lesENACH.

En aquest enllaç es pot recuperar una informació dedicada a Isabel Heredia, una jove afectada per la malaltia: VEURE

tracking