Diari Més

Comerç

Caprabo inaugura aquest dijous un nou supermercat al carrer Gasòmetre

Té una superfície de 300 m2 i ha generat sis nous llocs de treball

La nova botiga disposarà de 5.000 referències i de totes les promocions de Caprabo.

Caprabo inaugura aquest dijous un nou supermercat al carrer GasòmetreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre de Tarragona comptarà a partir de demà dijous amb un nou establiment del sector de l’alimentació i la drogueria. Caprabo inaugura al carrer Gasòmetre una nova botiga, convertint-se així en la tercera que té a la ciutat. El supermercat compta amb una superfície comercial de 300 metres quadrats, en el qual s’hi podran trobar més de 5.000 referències. Una de les principals característiques del nou establiment és el seu ampli horari, que serà de dos quarts de 9 del matí a dos quarts d’11 de la nit, tots els dies de la setmana. El supermercat, que funciona com una franquícia de l’empresa catalana, dóna feina a sis persones.

El director de franquícies de Caprabo, Claudio Estévez, explica que a l’hora de decidir l’obertura d’una nova franquícia tenen en compte dos factors claus: d’una banda, la ubicació, i de l’altre, el perfil del franquiciat. Pel que fa al primer, tenen en compte que el nivell de població de la zona en concret i la competència establerta, per assegurar-se una rendibilitat. Pel que fa al tipus de franquiciat, Caprabo busca persones que entenguin i comparteixin la seva filosofia, que aposta per la qualitat, el bon servei i els productes de proximitat. «Tarragona encara ofereix oportunitats per expandir-nos», comenta Estévez. En aquesta línia, explica que han estat buscant la ubicació perfecta i un cop l’han trobada han buscat el franquiciat.

Per Claudio Estévez, l’obertura de la nova botiga suposa «oferir als veïns un nou servei del qual abans no disposaven, cosa que sempre dóna vida al barri». El director de franquícies explica que «Caprabo ha estat sempre molt ben rebut allà on obrim noves botigues» i ha remarcat que compten amb «uns clients molt fidels». Respecte a possibles noves obertures, Estévez ha comentat «un parell més hi tindrien cabuda a la ciutat, així com d’altres en poblacions de costa de Tarragona».

tracking