Diari Més

Ja es coneix el cartell de Sant Magí 2017, obra de Tomás Castro

La imatge està inspirada en els personatges principals de la Revetlla Remullada

El cartell guanyador en les dues versions de color que s'utilitzaran.

Ja es coneix el cartell de Sant Magí 2017, obra de Tomás CastroCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les festes de Sant Magí 2017 ja tenen imatge gràfica. Es tracta d’un cartell que s’inspira en els personatges principals de la Revetlla Remullada i que ha dissenyat el director d’art i dissenyador gràfic Tomàs Castro. L’autor del cartell va néixer a Canàries però resideix a Vilanova i la Geltrú, es va formar a l'Escola Massana de Barcelona i actualment col·labora amb diversos estudis de disseny gràfic, agències de publicitat i comunicació.

La proposta de Castro ha estat la guanyadora entre les 10 rebudes en la primera convocatòria oberta per a presentar la imatge gràfica de les festes de Sant Magí, convocada per la conselleria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona. Segons el dissenyador, la imatge representa «un treball al voltant del concepte de l’aigua com a element central de la festa» en tons marins i mediterranis. Pel que fa als elements principals Tomás Castro parla «dels personatges principals de la Revetlla Remullada, dibuixant al seu voltant un joc de mandales amb símbols aquàtics que en el seu caràcter sintètic i juvenil, ens recorden directament l'alegria, el moviment i la frescor del que significa una de les nits més destacades de les festes de Sant Magí».

L’Ajuntament ha impulsat aquest nou concurs per fer la festa del patró més participativa. Les bases demanaven que la temàtica s’havia d’inspirar en qualsevol aspecte de les festes de Sant Magí.

tracking