Diari Més

Societat

Les entitats de voluntariat mostraran les seves activitats al públic el 27 de maig

La 4a edició del TAST Social, que tindrà lloc al tram central de la Rambla Nova, comptarà amb la participació de 23 entitats

Imatge de la presentació de la 4a edició del TAST Social.

Les entitats de voluntariat mostraran les seves activitats al públic el 27 de maigMauri Fernández | Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 23 entitats participaran, el proper dissabte 27 de maig, en la 4ª edició del TAST Social, la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès. L’esdeveniment se celebrarà de 10 a 20h al tram central de la Rambla Nova, on les entitats posaran el seu estand, i es completarà amb un programa d’activitats.

A les 10h es realitzarà la primera Ruta Enigmàtica Inclusiva de Tarragona, una mena de gincama organitzada per la Federació Catalana Voluntariat Social (FCVS) i Allibera Adrenalina en què prendran part persones amb i sense discapacitat. A les 12h se celebrarà el Vermut Swinguero, una sessió musical i classe oberta de lindyhop més Electroswing a càrrec de DJ LüAllipop on hi col·labora el Banc dels aliments. A les 14h tindrà lloc un dinar de germanor.

A la tarda, de 16 a 19h, hi haurà l’actuació de Batucada Bantukats, així com diversos tallers: un per tunejar-te la gorra a càrrec d’Afanoc, un de pancartes organitzat per FCVS en col·laboració amb Dabuten Tronko, i un de henna i aprendre a ficar-se el vel, a càrrec de Joventut Multicultural Musulmana Tarragona. També hi haurà Bitlles Catalanes organitzades per la Fundació Santa Teresa i Fundació Onada i es realitzaran l’entrega dels premis del 8è Concurs de Relats Voluntariat. Els premis els organitza FCVS amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, Coopula Editorial i Llibreria La Capona.

Les 23 entitats presents amb estand a la 4a edició del TAST Social són: Associació Ment i Salut La Muralla, Associació Pax Mundo, Fundació La Tutela, Associació de nens amb càncer, AFANOC Tarragona, Voluntaris Pius Hospital de Valls i Fundació Vilaniu, Associació Provincial de Paràlisi Cerebral - La Muntanyeta, Fundació Tarragona 2018, Fundació Onada, Fundació Santa Teresa, Creu Roja, FACUA Tarragona, Associació Quilòmetre Zero, Amics de la Gent Gran, Associació Down Tarragona, Càritas Diocesana de Tarragona, Joventut Multicultural, Musulmana Tarragona, Fundació Privada Banc dels aliments, Xarxa de Suport a les Famílies Cuidadores de Tarragona, Associació Amigues i Amics de la UNESCO, Tarragona, AICEC-ADICAE, Embajada de Activistas por la Paz, Fundació Repsol i Federació Catalana de Voluntariat Social.

El TAST Social està organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, l'Obra Social "la Caixa" i la Fundación Repsol.

tracking