Diari Més

L'Escola d'Art i Disseny de Tarragona presenta 7 cursos d'estiu oberts a tothom

El centre ofereix un aprenentatge complementari impartit per professionals reconeguts durant la segona quinzena de juny

«Som l'últim referent que queda al territori perquè l'ofici es mantingui»

«Som l'últim referent que queda al territori perquè l'ofici es mantingui»Elena Pedrola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix una nova edició dels cursos d’estiu, oberts a tothom que vulgui aprofundir en aspectes acadèmics i professionals relacionats amb cadascun dels ensenyaments i disciplines artístiques que ofereix el centre.

Durant tota la segona quinzena del mes de juny, s’impartiran set cursos diferents que permeten donar resposta a necessitats formatives i d’actualització de coneixements de les persones interessades. Els cursos són oberts a tothom amb inquietuds sobre aquesta matèria.

Professionals de prestigi externs al centre, especialistes en cada àmbit d’ensenyament, seran els encarregats d’impartir uns cursos que abordaran aquests continguts: La càmera de gran format analògica en l'era digital; Disseny web amb Bootstrap i Less; Introducció al software Zbrush de modelat en 3D; Tècniques ceràmico-gràfiques, Cal·ligrafia i lettering; El llenguatge del còmic i Electroforming aplicat a joieria.

Per a més informació i formalitzar la matrícula dels cursos, les persones interessades poden adreçar-se a la secretaria del centre a través del telèfon 977 21 12 53, o poden consultar la pàgina web del centre en el següent enllaç.

tracking