Diari Més

Ballesteros, aliguer per un dia a Voiron, la pàtria del Chartreuse

L'alcalde de Tarragona ha fet ballar l'Àliga durant el pacte d'amistat entre les ciutats que han acollit la fàbrica d'aquesta beguda

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va tenir l'oportunitat de fer ballar l'Àliga de Tarragona aquest cap de setmana a Voiron, a França, en el marc del pacte d'amistat que van firmar els representats de les ciutats que han acollit la fàbrica de Chartreuse. D'aquesta manera, delegacions de Tarragona, Saint Pierrre de Chartreuse, Saint Laurent Du Pont, Entre Deux Guiers i Voiron mateix van formalitzar el pacte el dissabte 20 de maig.

El Ball de Diables i l'Àliga de Tarragona es van desplaçar fins a la ciutat francesa en motiu de l'acte institucional. Els elements del Seguici Popular van fer una actuació amb un recorregut per Voiron, que també va comptar amb la participació de corals infantils.També van participar a lesFêtes Vertes et Or de Voiron, un gran esdeveniment dedicat al licor Chartreuse.

El regidor tarragoní Pau Pérez, un dels membres de la delegació de la capital del Tarragonès, va captar les imatges del moment en què Ballesteros va fer ballar l'Àliga. Quan l'alcade de Tarragona va sortir de sota l'animal, la seva expressió va mostrar la dificultat que suposa endinsar-se a les entranyes de l'Àliga, i fer ballar el que és un dels símbols de les festes tarragonines.

L'alcalde just després de fer ballar l'Àliga de Tarragona.

L'alcalde just després de fer ballar l'Àliga de Tarragona.Pau Pérez

tracking