Diari Més

Dos equips del TGN Bàsquet lluitaran pel campionat de Catalunya

Arriben a la fase final autonòmica després de ser campions territorials

L'equip Aleví Femení O6, campió territorial.

Dos equips del TGN Bàsquet lluitaran pel campionat de CatalunyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El TGN Bàsquet ha aconseguit que dos dels seus equips disputin els campionats de Catalunya en les seves categories. Es tracta de l’Aleví Femení O6 i del Preinfantil Masculí, que van aconseguir imposar-se en els tornejos territorials del Camp de Tarragona.

L’equip femení es va coronar a Tortosa, derrotant a la final a la Salle Tarragona per 54-45. El masculí, que jugava a casa, al Pavelló del Sagrat Cor, va aconseguir el campionat tarragoní en superar per 71-63 el Carme Bàsquet.

A més dels dos equips que disputaran el campionat de Catalunya, el bàsquet del Sagrat Cor Tarragoní també va tenir diversos equips que van participar en les finals a quatre territorials. Es tracta de l’Aleví Femení P15, que va quedar quart; el Preinfantil Femení, tercer de la seva categoria; i l’Aleví Masculí de 6è, quart classificat.

La setmana vinent encara es disputaran més finals a quatre territorials, amb representació del TGN Bàsquet, que buscaran un lloc a la fase final del campionat català juntament amb els dos equips ja classificats.

tracking