Diari Més

Urbanisme

Un veí de Torreforta en cadira de rodes denuncia l'estat de les voreres

Els residents en l’entorn de la plaça 1 de Maig reclamen la urbanització d’aquest espai del barri

Pitu Mas i estat que presentava la vorera del carrer Tenerife el dilluns, abans de ser reparada.

Un veí de Torreforta en cadira de rodes denuncia l'estat de les voreresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pitu Mas és un veí de Torreforta que es desplaça en cadira de rodes i que, constantment, es troba amb obstacles gairebé insalvables, alguns de fàcil solució. El passat dilluns anava pel carrer Tenerife quan va topar-se amb una vorera en mal estat de conservació. «Vaig tenir la sort que la meva dona anava davant i va veure rajoles aixecades, com formant una piràmide». Mas va trucar a la Brigada d’Intervenció Ràpida, que «en aquesta ocasió va actuar amb rapidesa, ja que el dimarts va venir a arreglar la vorera». Tot i que entre la denúncia del fet i la reparació van passar només unes hores, Mas lamenta que «hi ha diversos carrers del barri per on jo no puc passar amb la cadira de rodes, ni persones que van amb un cotxet de nen petit o amb el carro de la compra, tant per l’estat de la vorera com pel fet de trobar-te al mig de la mateixa de pal de l’electricitat».

Aquest veí de Torreforta també ha expressat la seva queixa «pel fet que molta gent deixa el cotxe mal aparcats, ocupant els pendents que hi ha en algunes voreres, amb la qual cosa tinc dificultats per passar d’una banda a l’altra del carrer».

Per la seva banda, el president de l’Associació de Veïns de la Plaça Primer de Maig, Modesto Pallejà, va afirmar que «a Torretorta tenim moltes barreres arquitectòniques». Pallejà va afegir que «la plaça Primer de Maig està per urbanitzar, hi ha zona de terra i davant del col·legi Gual Villalbí s’acumula la brutícia». «No hi ha manera que l’Ajuntament arregli aquesta zona, tot i que fa anys que els veïns ho demanem».

tracking