Diari Més

Policial

Vint-i-quatre detinguts en l'operació policial antidroga al barri de Sant Salvador i al centre de Tarragona

S'han efectuat un total d'onze entrades i registres en domicilis de la ciutat

Imatge d'agents dels Mossos d'Esquadra sortint de realitzar un registre en un pis al barri de Sant Salvador.

Operació policial antidroga al barri de Sant Salvador i al centre de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'operació policial antidroga que han dut a terme els Mossos d'Esquadra aquest dijous a Tarragona s'ha saldat amb vint-i-quatre detinguts en un total d'onze entrades i registres a la ciutat. La investigació policial continua oberta i no es descarta que hi hagi més entrades i detencions.El gruix del dispositiu s'ha concentrat al barri de Sant Salvador, on s'han realitzat entrades a domicilis de les avingudes dels Pins i Pallaresos, entre d'altres. També s'han realitzat registres al centre de la ciutat, concretament en un domicili del bloc de pisos número 32 de l'Avinguda Catalunya, i a la Part Baixa, en diversos punts com el carrer Reial. El dispositiu s'ha centrat en identificar i detenir traficants de cocaïna i marihuana.

L'operació policial s'ha iniciat prop de les 5 de la matinada i hi han participat un centenar d'agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana. Pel que fa a la Policia Autonòmica, l'operatiu l'han dut a els agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) del Camp de Tarragona, agents de la Brigada Mòbil (BRIMO) i agents de la Unitat Canina. El cas està coordinat pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona, que ha decretat el secret de sumari de les actuacions. Els detinguts passaran a disposició judicial a partir d'aquest dissabte.

Cal dir que l’actuació ha aixecat una gran expectació entre els veïns, que s’han vist sobresaltats per l’arribada dels agents quan encara de nit. A més d’accedir a l’interior dels immobles, la policia també ha registrat vehicles dels arrestats i s’ha endut caixes amb material intervingut.

Imatge dels Mossos d'Esquadra detenint una persona

Operació policial antidroga al barri de Sant Salvador i al centre de TarragonaACN

Un agents dels Mossos d'Esquadra a punt de realitzar un registre al barri de Sant Salvador.

Operació policial antidroga al barri de Sant Salvador i al centre de TarragonaCristina Aguilar

Un furgó dels Mossos d'Esquadra davant alguns dels pisos on s'han realitzat registres, al barri de Sant Salvador.

Operació policial antidroga al barri de Sant Salvador i al centre de TarragonaCristina Aguilar

tracking