Diari Més

Oci

El Minipop 2017 acollirà 23 tallers durant els tres dies de festival

Entre les propostes, Marta Bellvehí dibuixarà els concerts en directe amb els nens i Els Superpandas oferiran un taller de dj

Un dels tallers que enguany torna a fer-se és el dels minireporters.

El Minipop 2017 acollirà 23 tallers durant els tres dies de festivalRosa Rovira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jurat del Minipop ja ha deliberat i ha seleccionat les 23 propostes artístiques de l’Espai Tallers, que es complementaran amb tallers propis i activitats organitzades pels patrocinadors.Seran 23 tallers creatius que s’oferiran entre els dies 2, 3 i 4 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona, paral·lelament a les actuacions musicals. Segons la seva durada, els tallers es divideixen en slow (30-45 minuts) i fast (15 minuts).

Hi ha sis tallers que seran al Minipop tots els dies. Un d'ells és la repetició del taller slow de minireporters, que enguany comença amb la inauguració de l’exposició Objectiu Minipop dels participants de l’any passat patrocinada per Repsol.

Amb els fotògrafs oficials del Minipop, Rosa Rovira i Jaime Rojas, els nens i nenes de 8 a 12 anys aprendran tècniques bàsiques per convertir-se en reporters musicals i podran accedir a tots els racons del Minipop. Per participar-hi cal inscriure-s’hi fins el 28 de maig a tallers@minipop.cat.

CaixaFòrum, tindrà espai propi i dos tallers. Per una banda, el robot interactiu Quíric es farà amic dels petits entre 2 i 5 anys per experimentar a través del llenguatge tecnològic. Per l’altra, un taller de xapes per conèixer la fauna que habita al mar Mediterrani.

També s'incorpora un taller de la immobiliària Monapart, amb un taller de dibuix que obrirà la porta a entrar en un sorteig únic, i un taller d'Amadin, la marca de begudes i cremes ecològiques, que explicarà com convertir els seus bricks en robots.

Els tallers del divendres, 2 de juny

El divendres hi haurà tres slow tallers. Pipiripip Studio vindrà des de Vilanova i la Geltrú per decorar una tote bag oriental. Marta Bellvehí, per dibuixar els concerts d’Espaldamaceta, Retirada i Belda & Sanjosex. I Meritxell Cucurella-Jorba, que realitzarà un poema amb els nens en un taller que acabarà en espectacle.

Els tallers del dissabte, 3 de juny

El dissabte es podrà plantar un cactus en una torreta ouera amb 'I l'hort you. Ecoagricultura urbana', pintar pedres de la platja de Tamarit amb Berta Artigal, pintar grafits amb Bandera Negra, conèixer l’univers de la tinta xinesa amb Celobert Art, construir una figura mecànica de cartró amb Dynamind i entrar en una cabina de DJ amb Superpandas.

També dissabte l’artista ebrenc Hernan en H farà taller per jugar amb l’espontaneïtat, l’error i l’atzar. Barbara Gutiérrez i Rose Pomeroy proposaran fabricar un estel de paper personalitzat. I Anna Fernández ensenyarà a fer un pot per posar llapis en un taller de cistelleria tradicional.

A més, del Formigues Festival organitzen un taller per crear un instrument i un altre per iniciar-se en el tricot. Finalment, Kids & U convida a l’hora del conte en anglès i Lu2 portarà un arsenal infinit de jocs de taula per a totes les edats.

Els tallers del diumenge, 4 de juny

El diumenge Kids & Us oferirà activitats de craft i facepainting per practicar l’anglès i Lu2 tornarà a escampar els jocs de taula.

Descobreix AQUí amb més detall els tallers del Minipop 2017

tracking