Diari Més

El grup Anna d'Ivori roda a Tarragona el seu segon videoclip

La productora SLIPCAST ha estat rodant durant aquest cap de setmana el que serà el segon videoclip del grup tarragoní

Una de les localitzacions ha estat el Balcó del Mediterrani de Tarragona.

El grup Anna d'Ivori roda a Tarragona el seu segon videoclipMireia Pallejà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La productora tarragonina SLIPCAST ha estat rodant durant el passat cap de setmana el videoclip corresponent al segon single del disc 'Rere els Vidres' del grup Anna d'Ivori. Per a l'enregistrament s'han utilitzat localitzacions emblemàtiques de la ciutat de Tarragona i altres localitzacions de Cambrils.

El rodatge continurà les pròximes setmanes, en les que l'equip es desplaçarà fins a Barcelona per finalitzar diverses seqüències, abans d'entrar en fase de postproducció.

El videoclip ha estat dirigit pel director Jonathan Galàn i ha comptat amb l'ajuda de professionals tarragonins que s'han implicat des del primer moment en la creació del projecte, que vol donar visibilitat a la música catalana i a la cultura de la ciutat. També hi han col·laborat altres entitats i empreses en la cessió gratuïta d'espais.

El resultat final es podrà veure a principis de l'estiu. El grup Anna d'Ivori presentarà el seu disc a l'Espai Highland el pròxim 10 de juny, on es podrà veure també un petit teaser del que serà el videoclip final.

Imatge del rodatge del videoclip del segon single d'Anna d'Ivori.

El grup Anna d'Ivori roda a Tarragona el seu segon videoclipMireia Pallejà

Un moment de l'enregistrament, a la plaça Verdaguer.

El grup Anna d'Ivori roda a Tarragona el seu segon videoclipMireia Pallejà

tracking